Trouwkaart

DRUKWERK

De klantvraag

Op 10 september 2021 zijn Jeroen en Cristel getrouwd. Om hun vrienden en familie uit te nodigen voor de ceremonie en het huwelijksfeest, vroegen ze mij om twee kaarten te ontwerpen. Een kaart voor de gasten op de dag van de ceremonie, de ander voor de gasten van het huwelijksfeest een dag later. Ze wilden graag rustige en originele trouwkaarten in zwart-wit. 

Het proces

Ik startte met het ontwerpen van de kaart voor de daggasten. Ik maakte drie ontwerpen voor zowel de voor- als de achterkant, zo konden Jeroen en Cristel het ontwerp kiezen dat hen het meeste aansprak. 

Voorkant

Achterkant

Voor de voorkant kozen Jeroen en Cristel het eerste ontwerp. De achterkant wilden ze graag in de stijl van het laatste ontwerp. Ik deed een aantal aanpassingen qua typografie en uitlijning. Nadat Jeroen en Cristel helemaal tevreden waren met het ontwerp, ging ik aan de slag met de kaart voor het huwelijksfeest. De voorkant kreeg dezelfde stijl als de andere kaart, de achterkant kreeg een speelse en originele stijl. Zie hieronder de definitieve trouwkaarten van Jeroen en Cristel.